Disseny Web

Pàgines web amb WordPress

Una pàgina web és pràcticament un requisit obligatori si algú es vol donar a conèixer tant a nivell personal com professional;  és el millor aparador que pot tindre el teu negoci, empresa comerç, estudi artístic o pels emprenedors que comencen.

És el millor aparador que pot tindre el teu negoci, empresa comerç, estudi artístic o pels emprenedors que comencen. Una web on els clients et puguin conèixer i saber quins són els teus serveis o productes. Avui sabem de sobres que les pàgines web s’han convertit en el mitjà de publicitat de major abast i menor cost que existeix.

Qualsevol lloc web que tingui més d’un parell de pàgines i es vulgui actualitzar amb certa freqüència necessita un sistema de gestió de continguts i WordPress és un dels millors i només necessites coneixements bàsics d’Internet per publicar i canviar el contingut fàcilment.

Disseny Web Autogestionable i Responsiu

La pàgina web és totalment auto-gestionable, es disposa d’un panell de control on realitzar tot tipus de modificacions d’una manera autònoma des de qualsevol dispositiu mòbil.

També  esta preparada perquè es poguí veure be en des de qualsevol ordinador, tauleta o telèfon mòbil.

 

 

El 39% de Internet utilitza WordPress

Per què WordPress?

Amb WordPress la pàgina web és totalment auto-gestionable, es disposa d’un panell de control on es realitza tot tipus de modificacions en els continguts o realitzar-ne de nous de una manera autònoma des de qualsevol ordinador, tauleta o telèfon mòbil, es pot afegir text, imatges, documents, enllaços, vídeos, crear nous apartats o noves entrades al bloc, productes, projectes, sense la necessitat del dissenyador web.

La creació de la pàgina web amb WordPress és una excel·lent opció, ja que abarateix costos de desenvolupament i, si es dissenya i s’implementa adequadament, el resultat que s’obté és el d’una pàgina web moderna, professional, adaptada a tots els dispositius i optimitzada per als cercadors d’Internet.

WordPress és clau per al posicionament SEO, esta estructurat de tal manera que facilita el treball als robots de Google i facilita la indexació de tots els continguts

WordPress està preparat perquè la pàgina web es vegi perfectament en un dispositiu mòbil,. Cada vegada hi ha més usuaris que naveguen des del telèfon o tauleta abans que des d’un ordinador. Per això, és molt important que el web estigui fet amb un disseny responsiu (permet adaptar el format dels continguts del lloc a les característiques de qualsevol pantalla o dispositiu d’accés).

WordPress disposa de moltes funcionalitats d’origen, és una plataforma escalable, és a dir, que permet anar ampliant la pàgina web per passos, amb l’addició de nous apartats o la instal·lació de noves extensions (plugins) per la integració amb les xarxes socials, creació d’àrees privades, gestor d’usuaris (permet a diferents usuaris gestionar la pàgina web), administrar diferents idiomes, agendes d’esdeveniments, canals d’informació, etc.., i més, segons la necessitat de cadascú.

WordPress permet també comptar amb un blog a la pròpia pàgina web, estructurar continguts gràcies al seu sistema de categories i etiquetes, programar publicacions per marcar un ritme d’actualització de continguts constant. A més, els articles que es vagin publicant en aquest bloc ajudaran a el posicionament SEO de la web i seran els que generin més trànsit web.

Renovar el web

Si ja disposes de una pàgina web és el moment de renovar-la.  Si ha quedat obsoleta en imatge i tecnologia amb un disseny antiquat i fa temps que no s’actualitza, és el moment de renovar-la per una web amb WordPress.

Procés de creació

Definició

El client explica el negoci i presenta la informació que vol incloure en la web, continguts, logos, imatges, text, vídeos

Desenvolupament

Adquisició del domini, alta al servidor, configuració base de dades, instal·lació WordPress i plantilla “Divi”

Disseny

Avançat el disseny, la maquetació i la introducció dels primers continguts donem accés al client perquè pugui supervisar i revisar

Publicació

Revisió final per assegurar que tot és correcte. Vistiplau del client i publicació

 

 

Share This