Serveis

Serveis Web

La pàgina web ha d’estar sempre accessible i funcionant correctament.
Gestió i supervisió dels serveis relacionats amb el disseny, seguretat i actualització del sistema.

Manteniment web

Gestió i actualització del sistema
Actualització a la última versió (WP i extensions) i plantilla

Seguretat i supervisió
Inclusió de tallafocs, protecció antivirus, filtres anti-spam, còpies de seguretat setmanals, del servidor on està allotjada la pàgina. Servidors monitoritzats i configurats per optimitzar l’espai i els recursos amb la garantia dels serveis de “Nominalia“, reconegut proveïdor d’Internet.

Renovacions del domini i l’allotjament
Renovació i gestió del domini i l’allotjament del web anualment.

Avís amb un mes d’antelació dels venciments del domini i allotjament perquè es tingui temps suficient per la confirmació de renovació o cancel·lació.

Suport tècnic
Resolució d’incidències garantint una resposta en totes les gestions.

Gestió del domini

Registre del domini
Registre del domini a nom del client que ho sol·licita. Aquest fet garanteix que el client és el propietari del domini i, en conseqüència, posseïdor dels drets del mateix.

Assessorament del nom del domini i l’extensió per registrar els més adients. Les extensions més habituals són:

 • com > per a empreses o persones físiques (és la extensió més estesa).
 • net > per a empreses o persones físiques.
 • cat > destinat a qualsevol persona que vulgui fer servir el català a Internet.
 • es > per les persones físiques o jurídiques i organitzacions vinculades amb Espanya.
 • org > per associacions, institucions o organitzacions sense ànim de lucre.

Transferència de dominis
Si el client ja té el domini  i aquest s’ha de transferir al meu registrador, el cost serà el mateix que el registre d’un domini nou per un any i a partir de la data de la transferència.

Allotjament

Una vegada registrat el nom del domini,  s’ha d’accedir a la xarxa mitjançant un servidor per començar a treballar en el projecte web i configurar el correu electrònic.

La pàgina web s’allotjarà a “Nominalia“, empresa especialitzada en serveis de registre de dominis i allotjament , amb servidors dedicats “HyperV Virtual Core” que donen un alt rendiment, seguretat, estabilitat i un servei de correu, eficient, segur, confidencial i ràpid, amb filtres anti-spam, anti-virus.

Actualitzacions

“Si vostè no se’n surt o no temps d’actualitzar la pàgina web,  jo ho faré per vostè”

El client ha d’explicar quines modificacions o actualitzacions es volen fer en la pàgina. Això permetrà analitzar-ho,  fer una valoració del cost i enviar un pressupost.  Si només són actualitzacions puntuals, el preu de l’actualització és de 30€/h.

Serveis inclosos:

 • Inserció de nous continguts, modificació dels existents o eliminació.
 • Afegir, eliminar o substituir arxius o altres fitxers.
 • Afegir, eliminar adreces de correu electrònic.
 • Creació de noves seccions i menús.
 • Canvi i retoc d’imatges i fotografies.
 • Actualització de catàlegs.
 • Creació de banners i anuncis publicitaris.
 • Integració de noves eines (formularis, butlletins, botiges, etc…)
 • Resolució de problemes derivats d’una mala gestió per part del client.
Alta Google My Business

Registra del negoci (empresa o comerç) a la plataforma Google My Business.

La principal avantatge d’aquesta eina es donar visibilitat a la xarxa, crear identitat digital i millorar el posicionament local (SEO). Google premia als que utilitzen les seves pròpies xarxes i plataformes, i col·loca els resultats locals per sobre de la resta dels resultats orgànics.

Permet afegir informació del negoci. Funciona com una xarxa social d’empreses on es publiquen totes les dades necessàries perquè els usuaris la trobin i contactin, compta amb una sèrie de botons que permet als usuaris poder posar-se en contacte mitjançant una trucada, visitar la pàgina web o arribar a l’empresa o comerç guiant-se per Google Maps.

La plataforma és dinàmica, permet publicar notícies, articles, imatges i vídeos a YouTube amb senzillesa, informar de totes les novetats i interactuar amb els clients. D’aquesta manera es rep més visites i augmenta la captació de clients.

També ofereix estadístiques senzilles sobre la manera en què els clients cerquen el negoci, la quantitat de vegades que han vist les fotos, el nombre de trucades de telèfon que han realitzat, les accions que s’han efectuat i fins i tot les vegades que han demanat indicacions per arribar al negoci del client.

Nota: Si el client vol que el seu negoci estigui a primeríssima línia, Google Adwords ofereix publicitat de pagament i permet aparèixer als primers resultats de cerca de Google.

+ info: https://www.google.com/intl/ca_es/business

Share This