Sobre mi

Dissenyador web freelance

Dissenyador web freelance (independent) des de 2004, especialitzat en WordPress.

 

Vaig començar a dissenyar pàgines web amb un amic com a passatemps (hobby);  ell se’n va cansar i jo vaig continuar. Vaig tindre la gran sort d’adquirir el domini dissenyweb.net i així donar-me a conèixer a la xarxa i començar a construir les meves primeres pàgines amb l’editor Dreamweaver (programa que permitia a “els no programadors” a crear pàgines web).

Van arribar els primers clients, una empresa de màquines recreatives, un equip de basquet de Girona, un galerista d’art de Barcelona…

A mitjans de 2006 vam fundar amb dos companys més, “A3 Disseny Web” . Vam realitzar projectes importants amb l’editor de continguts Joomla, entre ells destacaria els portals de l’Ajuntament de Porqueres i de la fundació Oncolliga. La pàgina web d’en Gerard Quintana, la web d’Apartaments Girona (lloguer i reserva d’apartaments de luxe al centre de Girona), però se’n va anar tot en orris amb la recessió, la feina va decaure i vam tindre que plegar.

Més tard vaig recuperar el domini dissenyweb.net i el vaig anomenar DissenyWeb 2.0. Tot seguit en vaig apuntar a la moda del “low cost”, treballant amb preus molt assequibles.

Des de novembre de 2013 fins l’abril de 2023 vaig tenir una botiga d’informàtica a Llançà, “Punt Digital”, on compaginava el servei de disseny web amb la venda de productes i serveis informàtics, telefonia mòbil i internet.

Actualment després d’haver tancat la botiga continuo donant els meus serveis als clients.

 

Joan Cusí Salvat
Llançà (Alt Empordà)

Em trobareu a Punt Digital, botiga d’informàtica, telefonia i internet a Llançà (Girona) on compagino el servei de disseny web amb la venda de productes i altres serveis.
Share This