Sobre mi

Dissenyador web freelance

Dissenyador web freelance (independent) des de 2004, especialitzat en WordPress.

 

Vaig començar a dissenyar pàgines web amb un amic com a passatemps (hobby);  ell se’n va cansar i jo vaig continuar. Vaig tindre la gran sort d’adquirir el domini dissenyweb.net i així donar-me a conèixer a la xarxa i començar a construir les meves primeres pàgines amb l’editor Dreamweaver (programa que permet crear pàgines web a “els no programadors”).

Van arribar els primers clients, una empresa de màquines recreatives, un equip de basquet de Girona, un galerista d’art de Barcelona…

A mitjans de 2006 vam fundar A3 Disseny Web amb dos companys més. Vam realitzar projectes importants amb l’editor de continguts Joomla, entre ells destacaria els portals de l’Ajuntament de Porqueres i de la fundació Oncolliga. La pàgina web d’en Gerard Quintana, la web d’Apartaments Girona (lloguer i reserva d’apartaments de luxe al centre de Girona), però se’n va anar tot en orris amb la recessió, la feina va decaure i vam tindre que plegar.

Més tard vaig recuperar el domini dissenyweb.net i el vaig anomenar DissenyWeb 2.0 treballant amb preus molt assequibles, apuntant-me a la moda “low cost”. A finals de 2013 vaig obrir una botiga d’informàtica a Llançà, Punt Digital, on puc compaginar el servei de disseny web amb la venda de productes i altres serveis informàtics.

Joan Cusí Salvat
Llançà (Alt Empordà)

Em trobareu a Punt Digital, botiga d’informàtica, telefonia i internet a Llançà (Girona) on compagino el servei de disseny web amb la venda de productes i altres serveis.
Share This